Om oss

Välkommen till vår hemsida!

Vi på Bostäder i Solen är Alf Barnholdt och Ingela Mårtensson. Vår uppgift är att från hemmaplan i Sverige hjälpa och serva dig på vägen till ditt fastighetsköp utomlands. Vi samarbetar med noga utvalda, duktiga och väletablerade mäklarbyråer och byggfirmor. Vårt gemensamma mål är att du ska känna dig trygg och väl omhändertagen.

Under objekt finner du bara en del av alla objekt som finns på marknaden. Obs! Vi har tillgång till många fler objekt än de du kan se här på hemsidan, och våra representanter på plats har god lokalkännedom. Vilket innebär att vi gör en specifik sökning utifrån era behov.

Fyll i en önskelista så tar vi fram information och ordnar en visning åt dig. Du slipper på så vis boka in flera olika mäklare för visningar, oavsett om det gäller nybyggt, resales eller kommersiella fastigheter.

Obs! Att anlita oss innebär ingen merkostnad för dig som kund. Så låt oss hjälpa dig – hela vägen! 

Vill du besöka oss finner du oss på Knut Påls väg 8 i Helsingborg. Har du inte möjlighet att besöka oss på plats, är du naturligtvis välkommen att kontakta oss via telefon, Messenger eller mejl. På tisdagar och fredag erbjuder vi även Google Meet-möten. Kontakta oss så bokar vi upp en tid som passar. 

bildpaoss

Du finner oss här:

Kontakta oss

Det finns flera sätt att komma i kontakt med oss.

  • Telefon 0727-322722
  • Chatta med oss när vi är online eller lämna ett meddelande när vi är offline.
  • Skicka ett mejl till info@bostaderisolen.se
  • Chatta med oss på Messenger

Gå in och gilla oss på Facebook

På Facebooksidan – Bostäder i Solen kan du läsa om aktuella händelser och kommande event m.m.

Vi vill här skänka ett stort tack till Jan Mårtensson för all hjälp och support i samband med produktionen av vår hemsida. Till alla som behöver hjälp med framställande av en Worpress-hemsida kan vi varmt rekommendera Jan.