Loading

Luštica Bay - lägenheter

För närvarande är de nybyggda lägenheterna i Marina Village – Lavanda och Ruzmarin Residences – tillgängliga för köp. Beläget i närheten av den största marinan och med direkt tillgång till den privata stranden, är dessa lägenheter tillgängliga för omedelbar överlämning. Oavsett om du strävar efter avskildhet eller vill vara i centrum av byn, har den här platsen allt.

Också tillgängliga för omedelbar köp är lägenheter på andra raden från havet, i bostadsområdet Magnolija, för närvarande under uppförande. Dessa bostäder ligger inom räckhåll från stadsdelens restauranger, barer och butiker och varierar i storlek från 37 till 138 kvm.

Utöver detta erbjuds även lägenheter i närheten av Kamelija. Området Kamelija är för närvarande i olika stadier av färdigställande – med en del av enheterna som är tillgängliga för korttidsöverlåtelse medan andra för närvarande är under uppbyggnad. Med generösa fastighetsstorlekar från 48 till 164 kvm, omfattar våra Kamelija boende studior, en, två eller tre sovrums lägenheter.

Marina Village

Centrale

Marina  Village lägenheterna ligger i hjärtat av byggnationen, precis ovanför den största marinan. Det innebär att samtliga lägenheter har fantastisk havsutsikt och närhet till grönområden. Läget garanterar att transport, affärer, restauranger, allmänna områden och havet alltid finns nära till hands.

Centrale kommer att erbjuda ett utrval av lägenheter som alla har fantastisk utsikt mot olika delar av Luštica Bay, från nationalparken till Boka Bay och adriatiska havets blå vatten. Storleken kommer att variera från ettor till trerummare (från 45 till 120 m²). 

Shopping Basket